Cinci containere au fost date in folosinta Spitalului Judetean de Urgenta

 Cinci containere au fost date in folosinta Spitalului Judetean de Urgenta
Distribuie sa vada si prietenii tai

Cinci containere de tip locuinta achizitionate de Primaria Targu Jiu au fost date in folosinta Spitalului Judetean de Urgenta. Acestea vor fi folosite pe toata perioada starii de urgenta.

Au venit cele cinci containere pe care le-am si dat in folosinta Spitalului Judetean pentru perioada starii de urgenta. Sunt unitati locative moderne, care masoara 2,5 metri latime si 6 metri lungime. Sunt dotate cu retea electrica, aparate de aer conditionat, baie cu tot ceea ce este necesar, inclusiv boiler electric. Trei dintre containere au fost duse la Spitalul Tudor Vladimirescu, iar doua la Sectia de Boli Infectioase. Continuam sa ajutam Spitalul Judetean Targu Jiu si vom raspunde mereu solicitarilor conducerii acestuia, asa cum am facut-o si atunci cand am alocat cele 6 miliarde de lei vechi pentru aparatura medicala”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu

Edilul a precizat ca dupa ce nu vom mai avea cazuri de coronavirus in Gorj, unitatile locative vor fi amplasate in zona Ciocarlau, unde sunt si restul locuintelor sociale.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare