CGS Targu Jiu isi schimba sediul, cu ajutorul Domina Imobiliare

 CGS Targu Jiu isi schimba sediul, cu ajutorul Domina Imobiliare
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

CGS (Computer Generated Solutions), cel mai mare furnizor de solutii de business process outsourcing prezent pe piata din Romania, a semnat contractul de inchiriere pentru a-si muta sediul central din Targu Jiu in cladirea Victoria Office Center, unde va ocupa doua etaje. Intregul proces a fost intermediat de Domina Imobiliare.

Din aceasta vara, spunem bun venit companiei CGS Romania  in birourile de la etajele 1 si 2 ale cladirii Victoria Office Center din Targu Jiu. Ne bucuram ca am fost parte din tranzactionarea unui spatiu amplu si modern, ce insumeaza 1200 de metri patrati, aceasta fiind si cea mai mare suprafata de birouri inchiriata pana acum in orasul nostru”, au declarat reprezentantii Domina Imobiliare, cea mai importanta companie imobiliara din judetul Gorj

Compania CGS, prezenta inca din anul 2006 pe piata din Romania, furnizeaza, servicii in 22 limbi straine, avand 7 centre de suport in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Constanta si Galati.

Cei peste 3.500 de angajati ai companiei interactioneaza zilnic cu clienti din Romania, Germania, Marea Britanie, Spania si alte tari europene, precum si din Statele Unite sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales si alte servicii externalizate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare