Certificatul de atestare privind obligatiile la Fondul pentru mediu va fi comunicat si eliberat electronic

 Certificatul de atestare privind obligatiile la Fondul pentru mediu va fi comunicat si eliberat electronic
Distribuie sa vada si prietenii tai

Administratia Fondului pentru Mediu a anuntat ca, de la inceputul lunii septembrie, va elibera electronic Certificatul de atestare privind obligatiile la Fondul pentru mediu.

Certificatul in format electronic se solicita prin intermediul serviciului „Depunere declaratii on-line”, pus la dispozitie pe site-ul institutiei, la adresa https://online.afm.ro/.

Certificatul de atestare se va emite in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data depunerii cererii de eliberare si este valabil 30 de zile de la data emiterii.

Certificatul de atestare privind obligatiile la Fondul pentru mediu eliberat online va putea fi consultat pe site-ul AFM timp de 60 de zile de la data emiterii, de catre institutiile abilitate, in baza unui cont de acces deschis la cerere.

Digitalizarea este o necesitate ce nu mai poate fi amanata, aceasta fiind una din prioritatile mele, ca presedinte al AFM. Internetul a devenit legatura dintre cetateni si autoritatile publice si imi doresc ca institutia pe care o reprezint sa faciliteze accesul la o administratie publica moderna, care sa vina in sprijinul cetatenilor”, a declarat presedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

Documentul emis este valabil fara semnatura persoanelor imputernicite ale Administratiei Fondului pentru Mediu si fara stampila institutiei, potrivit legii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare