Centrul Medical pentru Sănătate Umană din Târgu-Jiu caută medici pentru colaborare în mai multe specialități

 Centrul Medical pentru Sănătate Umană din Târgu-Jiu caută medici pentru colaborare în mai multe specialități
Distribuie sa vada si prietenii tai

Centrul Medical pentru Sănătate Umană din Târgu Jiu doreste partenariat cu medici talentați și pasionați pentru a se alătura echipei.
Oportunitățile de colaborare sunt disponibile în specialitățile:

  • endocrinologie,
  • neurologie,
  • ortopedie,
  • traumatologie,
  • dermatologie.

Dorim să oferim oportunități de colaborare medicilor care împărtășesc valorile noastre și care doresc să contribuie la creșterea calității serviciilor medicale în Târgu Jiu și împrejurimi. Suntem în căutarea medicilor specialiști în endocrinologie, neurologie, ortopedie și dermatologie, cu pregatire profesionala și abilități de comunicare și relaționare cu pacienții.
Centrul nostru oferă un mediu de lucru modern și bine echipat, în care medicilor li se acordă libertatea și resursele necesare pentru a oferi cea mai bună îngrijire pacienților. Colaborarea cu Centru Medical pentru Sănătate Umană oferă oportunitatea de a fi implicat într-o echipă profesionistă și de a contribui la dezvoltarea serviciilor medicale într-un mediu prietenos și stimulant.
Dacă sunteți interesat să aflați mai multe informații despre oportunitățile de colaborare disponibile la Centrul Medical pentru Sănătate Umană, vă invităm să ne contactați la numerele de telefon ☎ 0751 250 573 și 0253 227 220. Echipa noastră va fi bucuroasă să răspundă la întrebările dumneavoastră și să vă ofere detalii suplimentare.

Adresa noastră este Strada Aleea Pietii, Numărul 1, Târgu Jiu, Gorj.

Vă mulțumim!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare