Centru de Arte si Traditii in Novaci

 Centru de Arte si Traditii in Novaci
Distribuie sa vada si prietenii tai

Orasul Novaci va avea un traseu ciclo-pietonal si un centru orasenesc de creatie, arte si traditii. Investitia, a carei valoare se ridica la aproximativ 5 milioane de euro, va fi realizata cu finantare europeana, prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Locatia in care va fi implementat proiectul este fostul sediu al D.G.A.S.P./ Raionul Gilort, perioada de implementare fiind de 65 de luni.

Zilele trecute, in cadrul unei intalniri de lucru la sediul ADR Oltenia am semnat contractul “Infiintare Centru Orasenesc de Creatie, Arte si Traditii si traseu Ciclo-pietonal”. Se doreste dezvoltarea acestui proiect ce insumeaza aproximativ 4.7 milioane euro (fonduri europene). Locatia in care va evolua proiectul mentionat este fostul sediu al D.G.A.S.P./ Raionul Gilort, unde va beneficia si de un nou parc de relaxare. Scopul nostru este de a creste si dezvolta invatamantului local prin diferite activitati culturale precum si cea mentionata zilele anterioare (“Arte mici”).

De altfel dorim sa punem accent si pe siguranta in trafic a pietonilor si sa facem pasi importanti in dezvoltarea unui oras verde pentru localnici si pentru turisti”, a declarat primarul orasului Novaci, Dumitru Leustean.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare