Celebra franciza Sophia Home Decoration- va asteapta acum si la magazinul din Tg. Jiu, str. Victoriei nr.186 (langa PECO OMV)

 Celebra franciza Sophia Home Decoration- va asteapta acum si la magazinul din Tg. Jiu, str. Victoriei nr.186 (langa PECO OMV)
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bine ati venit in lumea Sophia!

Povestea Sophia este despre iubirea de frumos, lumina, culoare si… ferestre. Suntem aici sa te ajutam in alegerea perdelelor, draperiilor si accesoriilor potrivite pentru efectul pe care il cauti in decorarea spatiului tau, fie ca e vorba de casa ta, muzeul pe care il vizitezi, hotelul tau sau cafeneaua ta preferata. Suntem o echipa creativa, cu maini dibace si ochi de artisti. Sophia inseamna curajul de-a ne juca cu linii, forme, modele si texturi. Incaperile decorate de Sophia iti creeaza acel sentiment ca totul in jur si-a gasit armonia. Imbracam ferestrele in perdele si draperii, daruindu-le personalitate.

Ceea ce diferentiaza cu adevarat brand-ul Sophia de concurenta este ECHIPA. Sophia pune in centrul atentiei OMUL, ca angajat, ca  furnizor, sau client.

Sophia Targu-Jiu s-a alaturat marii familii Sophia Romania de mai bine de un an de zile. ECHIPA Sophia Targu-Jiu este alcatuita din: managerul francizei, designer-consilier de vanzari si echipa de montaj si masuratori. Membrii echipei noastre sunt profesionisti bine pregatiti care va stau la dispozitie pentru orice tip de proiect – oricat de amplu si complex ar fi acesta din punct de vedere tehnic si estetic.

Decoratiunile de un standard foarte ridicat marca Sophia, au la baza:

  • tesaturi premium—din diverse colturi ale lumii,
  • croieli si modele realizate in ateliere de productie dotate cu cele mai performante tehnologii,
  • personal de calitate,
  • colaborari cu furnizori de top pentru sisteme de prindere si mobilier.

SUNA-NE la 0744607023, daca nu reusesti sa ajungi la magazin si venim noi la tine !

Consilierea acordata in magazine este dublata si de consilierea la domiciliu—oferita de o echipa de profesionisti. Doar noi iti oferim consiliere gratuita, la domiciliu, cu un designer specializat in ”window treatment”. Consilierea indruma clientul in alegerea celor mai potrivite tesaturi, armonizarea cu spatiul, cu mobilierul, cu materialele podelei si ale peretilor, alegerea celor mai potrivite sisteme de prindere si moduri de confectionare a perdelelor si draperiilor. Oferim operativ calculatii si solutii tehnice sau estetice.

„Alegerea finala apartine clientului, noi oferim doar solutii si variante constructive si cromatice. Politica noastra este de a lega relatii interumane care sa faca din clientii nostrii prieteni si mai ales prieteni multumiti de serviciile noastre.”

Brand-ul Sophia impune standardul de calitate in domeniul decoratiunilor interioare

“Sophia incredible India” aducea in Romania anului 2004, autenticitatea exoticului indian prin perdele si draperii de o inalta calitate. Succesul a venit imediat, intrucat luxuriantele tesaturi indiene atrag de secole ochii si inimile europenilor. Parcursul brand-ului viu si plin de posibilitati, a fost unul ascendent si plin de provocari. Astfel Sophia si-a intors privirea spre stilurile de pe batranul continent si s-a transformat in ”Sophia Home Decoration”- un concept inovativ care se dezvolta in permanenta. Produsele din indepartata Indie—canafi cu nuante incredibile sau perne decorative brodate manual—fac un arc peste timp si se afla din nou in oferta actuala Sophia.

Dorintele si cerintele clientilor sunt cele care traseaza drumul Sophiei.

Gorjbiz: Cum a ajuns Sophia in orasul lui Brancusi?

Dan Nicolcioiu: Magazinul din Targu jiu este o afacere de familie. Primavara si Dan Nicolcioiu au adus dorinta ascunsa—de a se implica in acest domeniu frumos si placut al decoratiunilor—la nivel de realizare fizica cu perspective certe de reusita si dezvoltare.

Magazinul Sophia din Targu-jiu, str. Victoriei, nr.186 (langa OMV) a creat o atmosfera speciala intr-un spatiu de aproape 100 mp unde, va asteapta cu draperii si perdele din peste 170 de modele, materiale dintre cele mai fine, pline de stil si atitudine.

Tot aici gasiti fete de perna, traverse de pat, lenjerii, cuverturi, fete de masa, sisteme de prindere (sine si galerii metalice), obiecte decorative, magneti, flori decorative si canafi , dar si mobilier clasic tapitat cu tesaturi Sophia. Este locul unde se fac ofertele in mai multe variante, unde se pot atinge texturi, se pot manevra sisteme de prindere si unde dupa analize lungi si complete se iau deciziile finale. Este imposibil ca in magazinul nostru sa nu gasiti ceva care sa se potriveasca casei Dumneavoastra. Nu lipseste mirosul de cafea de calitate si parfumul ambiental specific Sophia- atat de apreciat de clienti.

Mobilierul clasic din lemn oferit de Sophia este produs cu pricepere si migala in Ardeal fiind tapitat cu tesaturi Sophia. Se creeaza posibilitatea armonizarii cromatice si de stil intre mobilier si perdele sau draperii.

Retea de 24 de magazine proprii si in sistem de franciza

Magazinul Sophia din Targu-Jiu, face parte dintr-o retea de 24 de magazine si francize, intinsa pe tot cuprinsul Romaniei. Le puteti gasi in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Râmnicu Vâlcea, Cluj, Oradea, Baia Mare, Buzau, Bistrita, Târgu Mures, Suceava, Iasi, Bacau, Vaslui, Pascani, Braila, Vatra-Dornei, Târgu Jiu si Pitesti. Activitatea magazinelor este sustinuta de 2 centre de productie din jud. Iasi.

Echipa Sophia infrumuseteaza orice spatiu

Echipa noastra decoreaza cu aceeasi creativitate, dibacie si simt artistic, atat resedinta, cat si spatiul business-ului Dumneavoastra sau hotelul ori muzeul pe care il vizitati.

Apelati la Sophia daca vreti sa iesiti in evidenta si sa ramaneti in memoria vizitatorilor!

Lasati specialistii sa dea personalitate spatiului Dumneavoastra jucandu-se cu texturi, linii, forme si modele dintre cele mai variate. Catalogul portofoliului Sophia va poate face o idee despre cine suntem si ce putem realiza.

Gorjbiz: Cine sunt membrii echipei Sophia din Targu-Jiu? Ce experienta au in domeniul decoratiunilor?

Dan Nicolcioiu: Implicarea totala a proprietarilor francizei Sophia Targu- Jiu( inclusiv in urmarea unor cursuri de design interior!) este dublata de implicarea si pregatirea specializata a angajatilor.

In calitate de manager al francizei Targu-Jiu  am  format o echipa cu experienta profesionala dar deschisa la up-gradarile permanente din cadrul  marii famili Sophia Romania. Atmosfera este destinsa pentru a da frau liber imaginatiei iar ritmul nu lasa in urma niciunul din membrii echipei.

Delia, consiliera de vanzari, este un designer  care a absolvit cursuri de design interior recunoscute pe plan national dublate de scolarizare specializata in cadrul Sophia Romania, excelenta in relatiile cu clientii, dedicata companiei, este o roata foarte importanta a agrenajului Sophia Targu- Jiu. Proiectul unei decorari de succes incepe si se finalizeaza cu echipa de montaj care face masuratorile exacte ce stau la baza ofertei , dar si necesare atelierelor de productie, precum si montajul si finisajele finale-este echipa cu experienta, dotata cu echipamente de montaj si masurare performante precum si cu mijloace de transport adecvate si care poate duce la bun sfarsit proiecte oricat de ambitioase.

Dupa ce casa este construita, amenajata si mobilata ii revine echipei Sophia Targu- Jiu sa o tranforme in acasa ! Texturile sau petele de culoare ale draperiei, valurile diafane ale perdelelor noastre finalizeaza efortul finaciar si mental al clientilor nostrii care isi vad incununat efortul  cu admosfera gandita sau visata. Da, Sophia transforma visele in realitate si creaza ambianta pe care oricine si-o doreste in dormitorul sau livingul casei.

 

decoratiuni-interioare-mobilier-sophia

Serviciile Sophia—Totul este personalizabil

In functie de preferintele clientului, ne jucam in orice fel cu broderiile, cu sistemele de prindere ale magnetilor perdelelor, sau chiar ale canafului care imbratiseaza draperiile.

Oferim clientilor nostri o experienta completa, asistandu-i pas cu pas, de la inceputul proiectului de design si pana la implementarea cu succes a acestuia in incinta aleasa. Avem si suntem dispusi la colaborari cu designeri si firme de design interior care pot gasi in Sophia un colaborator de nadejde in finalizarea proiectelor lor de amenajare a spatiilor. Pentru a va aprinde putin imaginatia spre proiectele gandite sau visate, va invitam sa studiati catalogul cu idei de decorare.

Pentru programari, va invitam sa accesati sectiunea booking de pe site-ul www.sophia-romania.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon: 0744 607.023 !

Clienti fericiti !

Printre clientii incantati de povestile imaginate si transpuse in realitate de artistii echipei Sophia, enumeram cateva nume reprezentative prin istoria si importanta lor:

Aestora li se adauga peste 60 de hoteluri si pensiuni din România, peste 50 de restaurante, nu mai putin de 7.000 de case private. Puteti vedea o parte din aceste proiecte in catalogul de portofoliu.

Gorjbiz: Enumerati, va rugam, cateva din proiectele de interes implementate in Gorj.

Dan Nicolcioiu: Proiectele anului 2020 au fost serios afectate de situatia sanitar-economica din Romania si din acest punct de vedere proiectele din domeniul horeca sau domeniul public, au fost amanate pentru anul viitor. Dar chiar si in aceste conditii proiectele rezidentiale ne-au oferit satisfactii si mai ales numerosi client multumiti. Au fost beneficiari care au solicitat amenajarea a 2-3 ferestre, dar si spatii rezidentiale cu zeci de unitati de decorare.

Daca sunteti in afara tarii, urmariti-ne si ne putem intalni la Targurile Internationale de la Milano si Paris in perioada urmatoare (cand situatia sanitara va permite organizarea acestor manifestari), unde participam ca expozanti.

Gorjbiz: Ce proiecte aveti in plan pentru anul 2021?

Dan Nicolcioiu: Realizarile din 2020, in plina pandemie, ne dau incredere ca putem dezvolta noi directii de actiune pentru perioada urmatoare. Proiectele din horeca, conservate in mare masura in 2020 vor deveni o tinta primordiala pentru extinderea activitatii Sophia. Amenajarile cu perdele si draperii din domeniul rezidential vor ramane o componenta principala in activitatea nostra, ca si oferta de mobilier sau accesorii.

Ne propunem sa initiem noi servicii adiacente decorarii: mentenata, demontare/montare si spalare/curatare draperii si perdele, servicii de tapitare si retapitare.

Pentru colectiille noastre, rasfoti cataloagele de tesaturi si sisteme de prindere:

https://www.sophia-romania.ro/cataloage/2019/Sophia_Catalog_tesaturi_editia_septembrie_2019_preturi_retail.pdf

https://www.sophia-romania.ro/cataloage/2020/Sophia_Catalog_sisteme_de_prindere_Colectia_Basic_Februarie_2020.pdf

https://www.sophia-romania.ro/cataloage/2020/Sophia_Catalog_sisteme_de_prindere_Colectia_Royal_februarie_2020.pdf

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare