CEC Bank permite plata taxelor si impozitelor din aplicatia de mobile banking

 CEC Bank permite plata taxelor si impozitelor din aplicatia de mobile banking
Distribuie sa vada si prietenii tai

CEC Bank ofera acum plata taxelor, impozitelor si amenzilor datorate catre autoritati direct din aplicatia de Mobile Banking, in contextul in care anul trecut numarul de utilizatori ai aplicatiei mobile s-a dublat.

CEC Bank a demarat inca de anul trecut mai multe initiative de digitalizare – precum lansarea platilor de pe mobil, deschiderea online a conturilor – si avem convingerea ca internetul de pe mobil este unul din canale care ne vor permite sa atragem noi clienti si sa contribuim astfel la cresterea incluziunii financiare in Romania”, a declarat Bogdan Neacsu, presedinte si director general al CEC Bank.

La nivelul anului trecut, circa 60% din volumele de tranzactii ale clientilor CEC Bank au fost initiate prin canalele alternative – Internet Banking si Mobile Banking.

Sumele datorate la nivel individual sunt afisate direct, sub forma de lista, si nu se percep comisioane pentru platile de taxe, impozite si amenzi prin acest sistem.

Pentru activarea noii functionalitati, este necesara actualizarea aplicatiei CEC Mobile Banking din App Store pentru posesorii de telefoane Apple sau din Google Play, pentru telefoanele Android.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare