„Caramitru-Malaele – Cate-n luna si in stele” la Targu Jiu

 „Caramitru-Malaele – Cate-n luna si in stele” la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Spectacolul se va desfasura in aer liber, in Parcul Coloanei Infinitului si va incheia stagiunea estivala a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”.

Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin si o muzica desavarsita, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin. Legende ale scenei romanesti, actorul Horatiu Malaele si prietenul sau de-o viata, marele Ion Caramitru, ajung in Targu Jiu pentru o editie de gala a celei mai aplaudate productii teatrale din ultimele sezoane: “Caramitru-Malaele – Cate-n luna si in stele”.

Main eventul acestei luni, si anume inchiderea de stagiune, este pentru noi unul dintre cele mai importante evenimente, si aici ma refer la spectacolul “Caramitru – Malaele – Cate-n in luna si in stele”, spectacol care se va desfasura pe data de 25 septembrie, de la ora 19,00, in Parcul Coloanei Infinitului. Si, mai important decat acest spectacol, va fi evenimentul care va precede acest show, daca ii putem spune asa, si anume o expozitie aniversara, 50 de ani de la prima expozitie grafica a maestrului Horatiu Malaele, care se va desfasura in acelasi loc in care a si debutat ca si artist plastic si anume, aici, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Targu Jiu, a declarat directorul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuta.

Biletele la spectacolul “Caramitru – Malaele – Cate-n in luna si in stele” au fost puse in vanzare, incepand de luni, la pretul de 30 RON. Numarul locurilor va fi de 500.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare