Campanie pentru strângerea de fonduri lansată de către Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj

 Campanie pentru strângerea de fonduri lansată de către Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Campanie pentru strângerea de fonduri lansată de către Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj – Împreună aducem lumină și speranță! 

Sub acest dicton a demarat actuala campanie pentru strângerea de fonduri lansată de către A.B.C. Gorj- asociația ce susține oficial bolnavii de cancer din Gorj și drepturile acestora și a familiilor lor la un tratament decent.

În timp ce noi, marea majoritate, ne pregătim cu voioșie pentru sărbătorile Sfintelor Paști, lângă noi, printre noi, zeci de bolnavi de cancer privesc cu teamă spre ziua de mâine.
Undeva, nu departe de mine şi de tine, un fiu, o fiică, o mamă, un tată se luptă clipă de clipă pentru a-şi prelungi viaţa şi pentru a-i da valoare. Se luptă cu boala, se luptă cu durerea şi din nefericire se luptă în cele mai multe cazuri şi cu lipsuri materiale covârşitoare.
Asociaţia Bolnavilor de Cancer GORJ este alături de fiecare dintre aceştia zi de zi, încercând să le aline suferinţa, să le aducă speranţa, oferindu-le sprijin concret. Pe unii îi ajută să ajungă la tratamente, altora le asigură strictul necesar în caz de urgenţe.  Pentru fiecare Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj face TOT ceea ce îi stă în putinţă, atât legal, cât mai ales uman. De la intervenții pe lângă autoritățile de stat și până la colecta de fonduri și diverse donații pe care A.B.C. Gorj le distribuie fiecărui bolnav aflat în dificultate care solicită sprijinul asociației.

Bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul TĂU!

Însă pentru a îmbunătăţi realmente viaţa celor mai nefericiţi dintre gorjenii bolnavi de cancer, avem nevoie de ajutorul tău. DOAR împreună putem aduce lumina în ochii plânşi ai mamelor ce-şi văd copii suferind şi speranţa în sufletele părinţilor ce se-ntreabă cine le va îngriji copiii după ce ei…

DONEAZĂ şi TU în contul Asociaţiei Bolnavilor de Cancer Gorj:

Cont IBAN: RO29BTRLRONCRT0630749201
Banca Transilvania

ORICE AJUTOR E BINEVENIT!

Iar dacă vrei să ni te alături, te invităm să ne contactezi:

📧 [email protected]
📱 0722859514

📍Str. Armoniei Nr. 2, Loc. Dragoieni – Mun. Targu-Jiu

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments