ABC Gorj lansează o campanie de strângere de fonduri pentru un LAPTOP

 ABC Gorj lansează o campanie de strângere de fonduri pentru un LAPTOP
Distribuie sa vada si prietenii tai

ABC Gorj – Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj – organizație dedicată sprijinirii pacienților din Gorj afectați de această boală grea, se adresează astăzi comunității cu un apel urgent pentru susținere.

Nevoia imediată? Achiziționarea unui laptop care să faciliteze coordonarea și desfășurarea activităților esențiale ale asociației.

Echipamentul vizat este mult mai mult decât un simplu laptop. Este un instrument cheie în realizarea comunicării eficiente, cercetării adecvate, coordonării activităților și, nu în ultimul rând, în administrarea corectă și transparentă a resurselor. Cu ajutorul tehnologiei, Asociația poate elabora materiale necesare în campaniile sale și poate oferi un suport de calitate pacienților și familiilor acestora.

Fiecare contribuție, oricât de modestă, va face diferența. Dacă doriți să sprijiniți această cauză nobilă, puteți face o donație prin transfer bancar la contul:

IBAN: RO29BTRLRONCRT0630749201 (Banca Transilvania)

Pentru cei interesați să afle mai multe detalii sau să adreseze întrebări, Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj este disponibilă la:

– Email: [email protected]

– Telefon: 0722859514

– Adresă: Str. Armoniei Nr. 2, Loc. Dragoieni – Mun. Targu-Jiu

Fiecare gest, indiferent cât de mic, reprezintă un pas important în sprijinul celor care se confruntă cu lupta împotriva cancerului.

Împreună, avem puterea de a face diferența și de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care luptă zilnic cu această boală grea.

Mulțumim tuturor pentru solidaritatea și generozitatea de care dați dovadă!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare