BVB si SeedBlink au semnat un protocol de colaborare pentru sustinerea mediului antreprenorial

 BVB si SeedBlink au semnat un protocol de colaborare pentru sustinerea mediului antreprenorial
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bursa de Valori Bucuresti si SeedBlink au semnat un protocol de colaborare pentru sustinerea dezvoltarii mediului de afaceri din Romania, diversificarea surselor de finantare si facilitarea accesului companiilor la capital.

Rolul parteneriatului este acela de a pune impreuna umarul la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial si inovator din Romania, pentru facilitarea accesului la capital pentru companii aflate in diferite stadii de evolutie.

Parteneriatul isi propune ca startup-urile tech promitatoare si cu crestere rapida, care se afla in portofoliul SeedBlink, sa primeasca suport in evaluarea posibilitatii de a deveni publice prin admiterea la tranzactionare pe una din pietele administrate de Bursa de Valori Bucuresti.

Bursa de Valori Bucuresti sustine companiile din Romania, iar deschiderea catre diferite rute de finantare este un semn al maturizarii ecosistemului. Consideram SeedBlink si partenerii lor o pepiniera pentru noi listari si un suport pentru cresterea sectorului IT/Tech romanesc. Acest parteneriat este aliniat initiativelor noastre precum Made in Romania in cadrul careia vom lansa o platforma in care antreprenorii se intalnesc cu finantatorii din piata privata si publica”, a punctat Radu Hanga, Presedintele Consiliului de Administratie al Bursei.

Pe masura ce din ce in ce mai multe companii vor strange capital pe pietele private, va fi tot mai necesara sprijinirea acestor companii cu strategii adecvate de finantare corporativa si lichiditate. Experienta si reputatia BVB in piata de capital si suportul lor pentru listarile publice se completeaza foarte bine cu pipeline-ul nostru dinamic de companii tehnologice pre-seed si seed, dar si cu nevoile investitorilor in startup-uri, prin intermediul SeedBlink. Suntem incantati sa demaram acest parteneriat cu BVB“, a completat si Andrei Dudoiu, CEO SeedBlink.

Platforma de investitii private SeedBlink a construit deja o baza de peste 4.000 de investitori online, care a facilitat pana in prezent 36 de runde de finantare cumuland peste 12,6 milioane euro investiti in companii de tehnologie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare