Burse ANIS in valoare de cate 5000 de euro pentru profesori

 Burse ANIS in valoare de cate 5000 de euro pentru profesori
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, ANIS, a lansat o noua editie a programului de burse destinate integrarii de catre cadrele didactice a tehnologiilor emergente in programa universitara.

Educatia este unul dintre obiectivele strategice ale ANIS inca de la infiintarea Asociatiei. Prin acest program incercam sa balansam presiunea pe activitatea de cercetare din universitati cu nevoia de actualizare permanenta a curriculei si de implementare a unor metode de predare moderne.

Practic, programul Bursele ANIS reprezinta incercarea industriei de IT de a veni in sprijinul mediului educational din Romania prin recompensarea oamenilor exceptionali din spatele catedrelor”, declara Gabriela Mechea, director executiv ANIS.

Cu acoperire nationala si sponsorizari in valoare de 5000 euro/proiect selectat, Bursele ANIS se adreseaza atat titularilor de curs, cat si asistentilor universitari. Acestia isi pot inscrie proiectele intr-unul dintre urmatoarele domenii: Artificial Intelligence, HealthTech, Big Data, Machine Learning, Cybersecurity, Tech for All (cursuri de tehnologie in facultati non-IT), Fintech.

Inscrierea proiectelor se face in septembrie, dupa aprobarea in prealabil de catre Senatul Universitatilor a cursurilor/laboratoarelor. Formularul de candidatura se va trimite pe adresa ANIS insotit de un video de maxim 5 minute in care se vor scoate in evidenta principalele puncte ale aplicatiei si aspectul inovator al cursului/laboratorului. Desemnarea castigatorilor si ceremonia de decernare a Burselor ANIS vor avea loc in luna noiembrie.

Informatii suplimentare se pot obtine pe site-ul asociatiei, anis.ro, si la adresa de email [email protected].

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare