Bursa locurilor de munca aduce noi oportunitati pentru locuitorii judetului Gorj

 Bursa locurilor de munca aduce noi oportunitati pentru locuitorii judetului Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca GORJ organizeaza, in data de 07.09.2023, „Bursa locurilor de munca”, in calitate de partener in cadrul proiectului „Competente imbunatatite pentru sanse crescute de ocupare!”. Evenimentul va avea loc la Anna Events, Sala Estuar, situata pe Insulita Targu Jiu, incepand cu ora 11:00.

Proiectul are ca obiectiv general furnizarea masurilor pentru stimularea ocuparii fortei de munca, in conformitate cu prevederile Legii 76/2002.

Se doreste cresterea ocuparii si imbunatatirea nivelului de competente pentru 202 someri si persoane inactive, cu accent pe somerii de lunga durata, lucratorii varstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilitati si persoanele cu nivel redus de educatie, prin acordarea serviciilor de informare si consiliere profesionala, medierea muncii, formarea profesionala si evaluarea si certificarea competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale.

Rezultatele asteptate/final in urma implementarii proiectului sunt: 202 persoane informate si consiliate profesional, 140 persoane care vor urma cursurile de formare profesionala-calificare, 62 persoane care vor urma programul de evaluare si certificare a competentelor, 164 persoane certificate, 93 persoane angajate si 2 burse a locurilor de munca organizate.

Perioada de implementare a proiectului se incheie la finalul anului in curs.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare