Bursa Generala a Locurilor de Munca, in curand la Targu Jiu

 Bursa Generala a Locurilor de Munca, in curand la Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca. Evenimentul va avea loc pe data de 12 mai la Campusul Studentesc al Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu Jiu.

Pentru identificarea unui numar cat mai mare de locuri de munca, care sa acopere o gama cat mai diversa de meserii din diferite domenii de activitate si care sa fie oferite persoanelor care vor participa la acest targ de locuri de munca, salariatii AJOFM Gorj desfasoara actiuni de contactare a agentilor economici si de invitare a acestora sa participe la acest targ de locuri de munca.

Va fi pe data de 12 mai, in Campusul Studentesc al Universitatii „Constantin Brancusi”. Ne aflam in etapa preliminara. Ne ocupam sa contactam angajatorii, cam cate persoane vor sa se angajeze. De asemenea, ii asteptam si pe angajatorii care vor sa isi depuna ofertele”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, peste 500 de agenti economici vor fi contactati pentru a participa cu oferte la eveniment. De asemenea, sunt asteptate intre 500 si 1.000 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Un stand va fi dedicat compartimentului EURES si locurilor de munca din strainatate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare