Bursa de Valori Bucuresti a deschis saptamana in crestere

 Bursa de Valori Bucuresti a deschis saptamana in crestere
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de astazi, iar rulajul se cifra la 1,1 milioane de lei, dupa o jumatate de ora de la debutul tranzactiilor.

Indicele principal BET, care arata evolutia celor mai lichide 17 companii, inregistra o apreciere de 0,32%, iar indicele BET-Plus, care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB, era in urcare cu 0,28%.

Totodata, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a consemnat un avans de 0,25%, iar reperul de randament al fondurilor de investitii, BET-BK, s-a apreciat cu 0,09%.

De asemenea, BET-FI, indicele celor cinci societati de investitii financiare plus „Fondul Proprietatea”, se depreciaza cu 0,09% la valoarea de 42,163.74 puncte.

BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic si al utilitatilor, s-a apreciat cu 0,51%.

Conform datelor BVB, cele mai mari cresteri ale valorii actiunilor le inregistrau Teraplast (+4,8%), Electromagnetica (+2,99%) si Rompetrol Well Services (+2,35%).

Pe de alta parte, in scadere erau actiunile Impact Developer & Contractor (-5,84%), Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (-3,93%) si SSIF BRK Financial Group (-3,52%).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare