BT Mic ofera finantari scolilor si gradinitelor private

 BT Mic ofera finantari scolilor si gradinitelor private
Distribuie sa vada si prietenii tai

BT Mic lanseaza Creditul pentru educatie, pentru sustinerea antreprenorilor care gestioneaza o scoala sau o gradinita privata si au nevoie de finantare.

Imprumutul inseamna acces, in doar cateva zile, la sume de pana la 200.000 de lei, cu garantie europeana, anunta BT, intr-n comunicat de presa.

Accesul facil la finantare intr-o astfel de perioada este o necesitate pentru orice business, iar  educatia este printre sectoarele cele mai expuse stresului economic generat de contextul actual. De aceea ne-am dorit sa venim cu o solutie dedicata de finantare, in aceasta etapa de transformare si reinventare a invatamantului”, a declarat Cristina Sindile, director general BT Mic.

Initiativa face parte din strategia de sustenabilitate a Grupului Financiar BT, in cadrul careia este prioritara finantarea responsabila si generarea unui impact pozitiv in economie si societate.

BT Mic este una dintre companiile Grupului Financiar Banca Transilvania, care completeaza rolul bancii de sustinere a oamenilor intreprinzatori. Se adreseaza firmelor cu cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate.

Vezi AICI comunicatul de presa integral!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare