„Blind Date with a Book” la Shopping City Targu Jiu

 „Blind Date with a Book” la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Participa la o intalnire pe nevazute cu o carte, la Shopping City Targu Jiu.

Shopping City Targu Jiu sustine activitatile desfasurate de Interact Club Targu Jiu si isi provoaca vizitatorii sa redescopere dragostea pentru carti, in cadrul evenimentului Blind Date With a Book. Pe 3 aprilie, in intervalul 10.00-20.00, pasionatii de lectura sunt invitati sa experimenteze placerea cititului intr-un mod deosebit, participand la o intalnire pe nevazute cu o carte, in zona Info Desk, la parter.

Cititorii nu vor mai fi ghidati de o coperta interesanta sau un titlu intrigant in alegerea cartilor, ci doar de cateva indicii sugestive. Astfel, organizatorii ne incurajeaza sa ne bucuram din plin de placerea cititului, sub deviza „Nu judeca o carte dupa copertă”. In plus, fiecare carte citita inseamna si o fapta buna. Pentru a intra in posesia unei carti, participantii sunt incurajati sa faca o mica donatie, iar toate fondurile stranse vor veni in sprijinul unor cauze sociale.

Sprijinirea initiativei Interact Club Targu Jiu face parte din platforma de responsabilitate sociala #ResponsiblyTogether (Responsabili, Impreuna). Aceasta reprezinta angajamentul Shopping City Targu Jiu la nivel de grup pentru sustinerea si dezvoltarea comunitatilor. Platforma reuneste toate initiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educatia, comunitatea si protectia mediului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare