BenefitBooking.ro, prima platforma care accepta plata cu vouchere de vacanta

 BenefitBooking.ro, prima platforma care accepta plata cu vouchere de vacanta
Distribuie sa vada si prietenii tai

BenefitBooking.ro este prima platforma de rezervari turistice care accepta plata cu orice card de vouchere de vacanta pentru toate cele 13.500 de unitati de cazare listate.

BenefitBooking.ro este o  platforma digitala si poate fi accesata de toti beneficiarii de carduri de vouchere de vacanta, de la toti emitentii din Romania.

Intr-o perioada dificila pentru turism si cand intreaga industrie ospitaliera se straduieste sa gaseasca resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim in sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanta si lansam, in premiera, o platforma de turism integrata cu Booking.com, la care pot fi facute plati direct cu cardurile de vouchere de vacanta, indiferent daca hotelul sau pensiunea rezervate le accepta sau nu in mod direct.

Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanta platesc cu acestea direct in platforma vacantele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agentia proprie de turism, achita, mai departe, unitatilor hoteliere, generandu-le, astfel, venituri suplimentare„, a declarat Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

In prezent, aproximativ 800.000 angajati romani primesc vouchere de vacanta de la angajatori, atat din mediul privat, cat si de stat. Voucherele de vacanta sunt deductibile si scutite de taxe si impozite patronale, in limita a sase salarii de baza minime brute pentru fiecare angajat si pot fi acordate de companii care au inregistrat profit sau venit in anul financiar anterior.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare