Baza sportiva moderna la Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu. S-a finalizat licitatia

 Baza sportiva moderna la Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu. S-a finalizat licitatia
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, a anuntat ca licitatia ce vizeaza realizarea unei baze sportive moderne, cu nocturna, in Complexul Studentesc Debarcader a fost castigata de catre o firma din Giurgiu.

Firma Pol Orient urmeaza sa amenajeze un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA si FRF: 105 m x 68 m, cu nocturna si tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tusat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis si va avea dimensiunea de 20 m x 40 m, o cladire cu vestiare si administrativa si o parcare pentru autovehicule si autocar.

Am insistat ca aceasta finantare sa mearga la UCB, pentru ca era pacat de acea baza sportiva sa nu fie folosita in mod corespunzator. Ne dorim o universitate cautata de cat mai multi studenti, puternica, ne dorim sa avem un adevarat centru universitar la Targu-Jiu. Cat despre viitoarea baza sportiva, aceasta va fi destinata atat studentilor, cat si celorlalti iubitori de sport din municipiu. Valoarea proiectului derulat prin Compania Nationala de Investitii este de 1,6 milioane de euro” a punctat Marcel Romanescu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare