Bani europeni pentru investitii importante in Targu Jiu

 Bani europeni pentru investitii importante in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Trei pasaje subterane din Targu Jiu au obtinut finantare europeana pentru proiectare. Si Parcul Central din municipiu va trece printr-un amplu proces de reamenajare.

Partea de proiectare pentru cele trei pasaje subterane este finantata prin fonduri europene, urmand ca pe axele de finantare sa obtinem sumele destul de mari pentru realizarea acestora. Este adevarat ca vorbim despre exercitiul bugetar 2020-2027, in care municipiul Targu Jiu are disponibila si validata o suma de 130 de milioane de euro. Tot pe finantare europeana am prins si amenajarea Parcului Central pe doua proiecte. Este vorba despre Aleea Scaunelor si Calea Eroilor, dar si Parcul Central. Corpurile de pe Aleea Scaunelor sunt reabilitate pe fondurile Ministerului Culturilor, prin INP”, a declarat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu.

Edilul mai spune ca, din bugetul local, va fi finantata si o lucrare ce priveste realizarea unui bazin de inot in aer liber, la bazinul acoperit din spatele Stadionului Municipal, lucrarile incepand deja. Bazinele vor avea destinatie strict sportiva si se vor desfasura activitati organizate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare