Banca Transilvania lanseaza un centru online de research

 Banca Transilvania lanseaza un centru online de research
Distribuie sa vada si prietenii tai

Banca Transilvania lanseaza un centru online de research, unde sunt disponibile rapoarte de analiza macroeconomica, accesul la acestea fiind fie direct pe site, fie prin e-mail, pe baza de abonare.

Potrivit unui comunicat al BT, rapoartele prezinta evolutiile curente macro-financiare din Romania, zona euro, SUA, economia mondiala, precum si perspectivele, trendurile pe termen scurt si mediu. Realizarea lor presupune culegerea de informatii, prelucrarea acestora si sinteza rezultatelor, cu prezentarea factorilor care influenteaza comportamentul pietelor, sectoarelor si economiei per ansamblu.

In functie de subiect, rapoartele sunt urmatoarele:

  • BT Daily: sinteza principalelor evolutii macro-financiare din Romania, Zona Euro si SUA;
  • BT Monthly: sinteza evolutiilor macro-financiare externe si interne, respectiv scenariul macroeconomic central actualizat pe economia Romaniei;
  • BT Macro Focus: analiza evolutiilor principalilor indicatori din economia romaneasca;
  • BT Update: analiza lunara a sectorului bancar din Romania;
  • BT Titluri de stat: evolutiile si perspectivele pietei titlurilor de stat din Romania.

Prin intermediul acestora, BT contribuie la educatia financiara a publicului larg, ajutand la luarea unor decizii de investitii sau de consum cat mai fundamentate. Din 2014, cand a fost lansat serviciul de analiza, au fost realizate peste 4.500 de astfel de rapoarte„, au mai punctat reprezentantii bancii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare