„Banca de produse pentru parinti si copii” la Shopping City Targu Jiu

 „Banca de produse pentru parinti si copii” la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu si dm drogerie markt, in colaborare cu Crucea Rosie Romana, lanseaza programul „Banca de produse pentru parinti si copii”.

Shopping City Targu Jiu si lantul de drogherii dm, impreuna cu Crucea Rosie Romana, lanseaza campania „Banca de Produse pentru Parinti si Copii”, ce se desfasoara in pana pe 31 august. Misiunea proiectului este de a veni in ajutorul familiilor vulnerabile, cu alimente greu perisabile si produse de ingrijire personala pentru copii si adulti, achizitionate din dm drogerie markt.

In prezent, 40% dintre copiii Romaniei sufera de foame si traiesc in familii cu acces limitat la produse de igiena esentiale pentru un trai decent. Pandemia COVID-19 a acutizat si mai mult aceasta situatie de vulnerabilitate severa a familiilor nevoiase. Pentru a veni in sprijinul acestor familii, la intrarea in drogheriile dm, clientii Shopping City Targu Jiu pot dona alimente greu perisabile sau produse de igiena intr-un cos personalizat, amplasat in zona caselor de marcat. Voluntarii filialei de Cruce Rosie Gorj vor prelua periodic alimentele si le vor distribui acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

Solidaritatea se premiaza

Fiecare mic gest de solidaritate este, la randul sau, recompensat. Persoanele care fac donatii primesc din partea dm drogerie markt o masca de protectie reutilizabila. Astfel, indiferent de valoarea produselor donate, altruismul fiecarui client se rasplateste.

Campania “Banca de produse pentru parinti si copii”, incurajeaza romanii sa adopte un nou mod de a investi in viitorul societatii, prin donatii constante. Campania este o extensie a programului national Banca de Alimente, implementat de Crucea Rosie Romana de peste 10 ani.

Pachetele, care vor fi oferite persoanelor nevoiase sunt:

  • piureuri pentru bebelusi, cereale, faina, zahar, dulciuri, sucuri, conserve, lapte praf
  • produse ingrijire bebelusi si copii: scutece de unica folosinta, servetele umede, tetine, biberoane, jucarii, creme, produse de igiena pentru bebelusi, termometre.
  • produse de igiena personala – pasta si periute de dinti, absorbante, sampon, gel de dus, sapun, servetele umede, deodorant.
  • produse pentru igiena locuintei – detergenti de rufe, detergenti de vase, detergenti de pardoseli, lavete, saci de gunoi.
  • produsele medicale practice, destinate primului ajutor – bandaje sterile, unguente, plasturi si bandaje articulare.
Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare