Baia de Fier – Locul celor 3 A – Aventura, Adrenalina, Amintiri

 Baia de Fier – Locul celor 3 A – Aventura, Adrenalina, Amintiri
Distribuie sa vada si prietenii tai

Dumitru Turbaceanu, primarul localitatii Baia de Fier va invita sa descoperiti nu doar locurile frumoase pe care Dumnezeu le-a lasat aici, ci si oamenii minunati care au grija de mostenirea Lui.

Pentru a va putea planifica o excursie in zona, Primaria Baia de Fier vine in sprijinul turistilor prin a le oferi informatii despre zona prin intermediul paginilor de Facebook si Instagram cu numele VisitBaiadeFier si Twitter – @visitbaiadefier, aceasta platforma fiind mult mai utilizata de straini decat de romani. Prin aceste conturi localitatea Baia de Fier va fi promovata si la nivel national, dar si international. De aici, turistii vor afla ce pot vizita, unde se pot caza in zona sau la ce evenimente inedite pot participa.

Sunt locuri de care va veti indragosti de la prima vizita – Pestera Muierilor – cel mai vizitat obiectiv speologic din Romania, dar si prima pestera electrificata din tara noastra. Are a 4-a cea mai lunga galerie vizitabila din Europa (aproximativ 1 km). Transalpina (Drumul Regelui) – cea mai inalta sosea din Romania. Cheile Galbenului – locul ideal pentru alpinism dar si pentru o experienta inedita plina de adrenalina daca veti alge sa zaboviti in hamacele amplasate la 200 de metri altitudine. Proiectul ”Hamace la inaltime – 800 m fata de nivelul marii, 200 m fata de cota de referinta” a intrat in Cartea Recordurilor. Este singurul loc din Romania si din Europa unde te poti relaxa traind o asemenea experienta. Va invit sa va bucurati alaturi de oamenii locului la evenimentele culturale locale. Sa apreciati traditiile pe care noi, aici, la Baia de Fier le promovam din generatie in generatie”, aceasta este invitatia pe care primarul Dumitru Turbaceanu o adreseaza tuturor celor care inca nu au cunoscut aceasta zona.

Desigur acesta va indeamna sa va bucurati atat de produsele culinare traditionale obtinute in gospodariile localnicilor, cat si de cele ale mesterilor populari care organizeaza diferite targuri cu vanzare. Si daca doriti doar sa fiti departe de agitatia urbana veti gasi in Baia de Fier, statiune turistica de interes local, numeroase pensiuni primitoare care va vor oferi cele mai bune conditii de cazare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare