Autosion Serv – servicii dedicate masinii tale!

 Autosion Serv – servicii dedicate masinii tale!
Distribuie sa vada si prietenii tai

AUTOSION SERV iti ofera servicii dedicate masinii tale!

Comercializare, montare si reparare parbrize, lunete si a geamuri laterale

Comercializam si montam geamuri auto (parbrize, lunete, geamuri laterale) pentru toata gama de autovehicule rutiere (autoturisme, autoutilitare, microbuze, autocare). Geamurile sunt produse de cele mai renumite firme in domeniu: Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, P.P.G., Splintex, A.G.C., Guardian. Au certificate de calitate si sunt omologate potrivit standardelor europene cu privire la rezistenta la impact si confort vizual.

Montaj mobil

Montajul se poate realiza in atelierul nostru sau in locatiile indicate de Dumneavoastra. Montajul mobil se poate face in maxim 24 ore de la solicitare, cu respectarea conditiilor tehnice cu privire la temperatura si umiditate, cerute de fabricantul adezivului. In Targu Jiu nu percem taxa de deplasare. Garantia serviciilor noastre este de 3 ani.

Comercializare si montaj anvelope si jenti

Comercializam si montam anvelope la cele mai mici preturi, service-ul fiind echipat cu aparatura de ultima generatie.Produsele comercializate sunt fabricate din cele mai bune materii prime. Folosim tehnologii de top, omologate si certificate conform legislatiei in vigoare, respectand astfel toate reglementarile privind siguranta circulatiei pe drumurile publice.
Firma noastra garanteaza calitatea produselor comercializate conform normelor impuse de producatorii de autovehicule. La noi puteti gasi:

 • Anvelope autoturisme usoare
 • Anvelope pentru camioane
 • Anvelope industriale
 • Anvelope pentru utilaje agricole

Montajul este GRATUIT pentru anvelopele achizitionate de la noi!

Vulcanizare

Autosion Serv ofera servicii complete de vulcanizare pentru toate tipurile de autovehicule.

 • scoaterea si umflarea rotilor la presiunea corecta
 • demontarea si remontarea anvelopei
 • reparatii anvelope / pene
 • perierea suprafetelor de sprijin
 • echilibrarea electronica a rotii
 • controlul vizual al geometriei

Reparatii parbrize

Este important ca fisurile parbrizelor sa fie reparate cat mai urgent intrucat vibratiile, socurile fizice si diferentele de temperatura pot duce la extinderea fisurilor ne mai putand fi reparate.

Tratament parbrize

Dezvoltat si pentru prima data patentat de PPG Industries (USA), lider in tehnologia geamurilor, Aquapel® Glass Treatment reprezinta un produs care sustine siguranta traficului.
Este cel mai bun tratament, la ora actuala, ce se poate aplica unui parbriz la pret rezonabil.
Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pe orice suprafata de sticla unde este necesara o vizibilitate cat mai clara.

Polish faruri

Prin polish-ul farurilor din plastic se reconditioneaza suprafata exterioara, realizandu-se astfel restaurarea farurilor auto. Astfel, acestea isi recapata proprietatile optice. La reconditionarea farurilor din plastic se foloseste polish auto 3M. Pretul pentru polish-ul profesional al farurilor matuite este mult mai accesibil decat cumpararea unor faruri auto noi.

Geamuri si macarale auto

 • Recondiţionare geamuri laterale autocare

Un fenomen des intălnit la autocare este aburirea geamurilor laterale, fenomen care duce la „albirea” lor astfel reducand transparenta geamului si afectand estetica autocarului. Lucrarea este laborioasa si dureaza 4-5 ore pentru fiecare reper.

 • Macarale auto

Reparam sau inlocuim macarale auto defecte. Folosim kit-uri sau mecanisme complete. Preturile varianza in functie de modelul masinii. Procedeul in sine dureaza 30-45 minute.

Va asteptam la sediul nostru din Str. Aleea Victoriei Nr. 3, Targu Jiu, Gorj, Romania!

LuniVineri  8:00 – 18:00
Sambata          8:00 – 14:00
Duminica        INCHIS

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina TirbanPostari asemanatoare