Atmosfera de poveste si peste 1000 de premii instant pentru vizitatorii Shopping City Targu Jiu

 Atmosfera de poveste si peste 1000 de premii instant pentru vizitatorii Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu isi invita clientii sa intampine sarbatorile de Paste intr-o atmosfera de basm. Pana pe 3 mai, un spatiu special amenajat la parterul centrului comercial, inspirat de frumoasa poveste a lui „Alice in Tara Minunilor” isi asteapta vizitatorii cu premii instant. Cumparaturile de minimum 250 de lei le aduc ocazia sa castige pe loc unul dintre cele peste 1000 de premii speciale.

Sesiunile de #shoppinginsiguranta aduc premii pe loc, de Paste

Fie ca se afla in cautarea unor tinute noi de sarbatoare sau a darurilor pentru cei dragi, clientii care fac cumparaturi  de minimum 250 de lei in perioada 18 aprilie – 3 mai, pot castiga premii pe loc. Tot ce trebuie sa faca este sa vina cu maximum 2 bonuri de cumparaturi la InfoDesk, unde vor fi invitati sa-si aleaga un ou   din gradina de primavara inspirata de aventurile lui Alice in Tara Minunilor. Participantii vor primi instant unul dintre cele 1000 de premii constand in vouchere de cumparaturi la Shopping City Targu Jiu.

Masuri sporite de protectie in mall

Shopping City Targu Jiu controleaza traficul respectand recomandarile autoritatilor: masca de protectie este obligatoriu a fi purtata de catre toti angajatii si clientii, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare si asigura distantarea sociala de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil si in siguranta. De asemenea, centrul comercial garanteaza distantarea prin asigurarea in medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singura persoana, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerari in zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scari rulante, zona food-court, cozi la bancomate, intrari in mall. Totodata, aerul din centrul comercial este filtrat si schimbat o data la trei ore, asigurand astfel o purificare intensiva a spatiilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare