Atelierul Clay4all deschide ușile pentru gorjeni în cadrul evenimentului ‘Relearn your legacy – Arts & crafts in my city’

 Atelierul Clay4all deschide ușile pentru gorjeni în cadrul evenimentului ‘Relearn your legacy – Arts & crafts in my city’
Distribuie sa vada si prietenii tai

Într-un efort de a promova educația, respectul și patrimoniul cultural în rândul tinerilor din Târgu Jiu, ADER-Asociația pentru Democratie Educatie Respect organizează în colaborare cu Clay4all și Șezătoarea Târgu Jiu evenimentul intitulat „Relearn your legacy – Arts & crafts in my city”. Acest eveniment este parte a programului „Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023” și are scopul de a încuraja creativitatea și implicarea în activități artistice și meșteșugărești.

Atelierul Clay4all, un loc dedicat creației cu lut, își deschide larg ușile pentru gorjenii pasionați de artă. Participanții sunt invitați să aleagă un interval orar potrivit între 10.00 și 19.00 și să se îndrepte către adresa Str. Carpați, nr. 11 din Târgu Jiu, România. Aici, vor avea ocazia să descopere tainele modelării în lut și să-și dezvolte abilitățile artistice într-un mediu prietenos și interactiv.

Evenimentul „Relearn your legacy – Arts & crafts in my city” aduce împreună tineri și profesioniști din domeniul artei și meșteșugurilor, oferind oportunitatea de a învăța și de a se inspira reciproc. Participanții vor avea acces la materiale și instrumente necesare pentru a-și exprima creativitatea și pentru a crea lucrări unice. De la obiecte decorative până la piese utilitare, atelierul Clay4all oferă o gamă largă de posibilități de explorare artistică.

Cu o atmosferă plină de entuziasm și dorință de învățare, evenimentul este perfect pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. În cadrul atelierului Clay4all, participanții vor putea socializa și interacționa cu alți iubitori de artă și să descopere noi tehnici și metode de creație.

Pentru gorjenii pasionați de artă și meșteșuguri, acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă de a-și exprima creativitatea, de a învăța lucruri noi și de a se bucura de atmosfera vibrantă a comunității artistice din Târgu Jiu. Indiferent de nivelul de experiență sau vârsta, toți sunt invitați să participe și să se bucure de frumusețea artei și meșteșugurilor.

Așadar, nu ratați ocazia de a vă bucura de atelierul Clay4all în cadrul evenimentului „Relearn your legacy – Arts & crafts in my city” pe data de 18.05.2023!

Adresa este Str. Carpați, nr. 11, Târgu Jiu, România, iar intervalul orar este între 10.00 și 19.00.

Luați cu voi pe cei dragi și bucurați-vă de o zi plină de creativitate și inspirație în acest eveniment remarcabil din programul „Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023”!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare