ASTRO SHOW la Shopping City Targu Jiu, alaturi de vanatorul de eclipse Catalin Beldea si Profesorul Trasnit

 ASTRO SHOW la Shopping City Targu Jiu, alaturi de vanatorul de eclipse Catalin Beldea si Profesorul Trasnit
Distribuie sa vada si prietenii tai

Pe 21 august, de la ora 19:30,  in parcarea Shopping City Targu Jiu, pasionatii de astronomie sunt invitati la ASTRO SHOW, unde se vor imbarca, cu mic cu mare, intr-o fascinanta aventura spre cer cu ajutorul a 4 telescoape profesionale, printre care lentilele celui mai mare telescop portabil din Bucuresti, un telescop cu oglinda de 400 mm. Vanatorul de eclipse si recordman-ul roman la vizionat eclipse totale de Soare – Catalin Beldea si echipa sa de astronomi ii vor insoti si ghida pe tot parcursul acestei experiente unice in marele Univers. Accesul la eveniment este gratuit.

ASTRO SHOW va incepe la 19:30 cu o sesiune de experimente de chimie, fizica si astronomie sustinute de simpaticul Profesor Trasnit. Acesta va explica notiuni stiintifice pe intelesul copiilor, in stilul caracteristic, iar parintii vor fi antrenati in jocurile de la scena.

Programul va continua cu o prezentare interactiva sustinuta de Catalin Beldea, vanatorul de eclipse si editorul de astronomie la revista Stiinta si Tehnica, la 20:30 – Astronomie pentru toti. El va vorbi despre cate-n Luna-Asteroizi si in Stele, formarea Sistemului Solar, a Universului, ce planeta ar fi mai bine sa colonizam, de unde si cum a aparut viata pe Pamant si daca exista viata in Univers. De asemenea, invitatul va arata cateva dintre cele mai spectaculoase expeditii spre eclipse totale de Soare.

Telescoapele si lunetele intra in scena la 21:30 cu o sesiune de observatii astronomice pentru absolut toti participantii, care vor invata cum se priveste corect prin telescop si ce anume trebuie observat pe cer. Cu ajutorul specialistilor, publicul va putea observa frumoasele minuni ale Universului, inelele lui Saturn, satelitii lui Jupiter si benzile sale precum si misterioasele cratere de pe Luna.

Masuri sporite de protectie in mall

Shopping City Targu Jiu controleaza traficul respectand recomandarile autoritatilor: masca de protectie este obligatoriu a fi purtata de catre toti angajatii si clientii, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare si asigura distantarea sociala de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil si in siguranta. De asemenea, centrul comercial garanteaza distantarea prin asigurarea in medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singura persoana, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerari in zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scari rulante, zona food-court, cozi la bancomate, intrari in mall. Totodata, aerul din centrul comercial este filtrat si schimbat o data la trei ore, asigurand astfel o purificare intensiva a spatiilor.

Shopping City Targu Jiu: certificat international pentru masurile de preventie COVID-19

Dupa o serie de verificari de conformitate si imbunatatiri, Shopping City Targu Jiu a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obtinerea acestei acreditari este dovada ca centrul comercial functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta. Expertii Safe Asset Group (SAG), companie suedeza independenta care acrediteaza siguranta centrelor comerciale din toata lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de preventie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare