Asociația Club de șah „Tinerii Spartani” Târgu-Jiu în parteneriat cu Asociația „Nimic Imposibil” organizează Cupa Municipiului Târgu-Jiu – concurs de șah rapid

 Asociația Club de șah „Tinerii Spartani” Târgu-Jiu în parteneriat cu Asociația „Nimic Imposibil” organizează Cupa Municipiului Târgu-Jiu – concurs de șah rapid
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociația Club de Șah „Tinerii Spartani” Târgu-Jiu și Asociația „Nimic Imposibil” sunt încântate să anunțe organizarea Cupei Municipiului Târgu-Jiu, un concurs de șah rapid, ce va avea loc duminică, 11 iunie 2023, la Sala Presei, Stadionul Municipal Târgu-Jiu.

Evenimentul este sprijinit generos de către sponsorii care sunt implicați în dezvoltarea comunității locale: Eco Electrice, Nutriplus și Web Logistics. Aceștia susțin inițiativele locale și își aduc aportul pentru promovarea acestui concurs de șah rapid.

Asociația Club de Șah „Tinerii Spartani” Târgu-Jiu, înființată în 2019 și afiliată la Federația Română de Șah, are peste 100 de șahiști legitimați și reprezintă cu mândrie orașul în diverse competiții naționale și internaționale. Eforturile susținute ale clubului au condus la obținerea calificării în Divizia A a Campionatului Național de Șah pe echipe, doar cu jucătorii din Târgu-Jiu. În plus, președintele clubului, Gheorghe Claudiu Roșca, a câștigat locul întâi la Openul Internațional al României din Alba Iulia în 2019, la categoria U 1600. De asemenea, clubul a participat activ la Festivalul Internațional de Șah Cap Aurora timp de 4 ani, obținând rezultate impresionante în rândul juniorilor. La nivelul județului Gorj, clubul a organizat numeroase competiții de șah, la care au participat sute de șahiști din mai multe județe ale țării.
Asociația „Nimic Imposibil” este o organizație dedicată susținerii persoanelor cu dizabilități sau cu nevoi speciale. Prin acest parteneriat, Clubul de Șah „Tinerii Spartani” Târgu-Jiu și Asociația „Nimic Imposibil” își propun să promoveze incluziunea și diversitatea în rândul pasionaților de șah și să ofere oportunități egale tuturor participanților.

Pentru mai multe informații despre Cupa Municipiului Târgu-Jiu și pentru a vă înregistra, vă rugăm să contactați organizatorii la telefonul 0755357781, adresa de e-mail [email protected] sau prin intermediul paginii de Facebook „Tinerii Spartani”.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare