Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj anunță Întâlnirea cu Cetățenii la Vladimir în Cadrul Proiectului „Împreună pentru Sănătate!”

 Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj anunță Întâlnirea cu Cetățenii la Vladimir în Cadrul Proiectului „Împreună pentru Sănătate!”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Luni, 11.09.2023, Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj vă invită să vă alăturați evenimentului special organizat la Vladimir în cadrul Proiectului „Împreună pentru Sănătate!”. Această inițiativă, care beneficiază de cofinanțare din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023, reprezintă un pas important în direcția prevenirii și combaterii cancerului în comunitate.

Data:11 Septembrie 2023
Ora: 15:00
Locație: Scoala Primara Vladimir din Vladimir

La această întâlnire, vă puteți programa pentru a beneficia de consultații medicale preventive gratuite și ecografii și analize medicale esențiale pentru sănătatea Dumneavoastră. Evenimentul se adresează cu prioritate persoanelor cu vârsta peste 40 de ani, indiferent dacă sunt asigurate sau neasigurate.

Programările pentru consultații și analize vor fi realizate în timpul evenimentului pentru a asigura un acces facil și comod pentru toți cei interesați.

În cadrul acestei întâlniri, vă oferim șansa de a vă informa, de a vă programa pentru consultații medicale gratuite și de a vă asigura că sănătatea Dumneavoastră primează. Pentru detalii suplimentare și informații, vă invităm să ne contactați la:

– Telefon: 0722 859 514
– E-mail: [email protected]
– Facebook: @ABCGorj

Echipa Asociației Bolnavilor de Cancer din Gorj vă așteaptă cu entuziasm să fim „Împreună pentru Sănătate!” în beneficiul comunității.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare