Asociatia „Acasa la Brancusi” vine in sprijinul turismului gorjean

 Asociatia „Acasa la Brancusi” vine in sprijinul turismului gorjean
Distribuie sa vada si prietenii tai

In contextul situatiei dificile creata de pandemia de coronavirus, Asociatia “Acasa la Brancusi” si Consiliul Judetean Gorj, vin in sprijinul operatorilor de turism din judet prin organizarea unor activitati ce au ca obiectiv:

  • instruirea operatorilor din domeniul HoReCa cu privire la masurile concrete pe care trebuie sa le ia in activitatea zilnica, pentru protejarea, atat a clientilor, cat si a personalului, pentru a asigura servicii de calitate si in siguranta si a nu pune in pericol de contaminare turistii, astfel, hotelurile si restaurantele beneficiind de o incredere sporita din partea consumatorilor;
  • acordarea de consultanta pentru construirea unei strategii de marketing competitive si a unei campanii eficiente de promovare pentru atragerea turistilor.

Consideram ca aceasta perioada critica a turismului poate fi transformata intr-o oportunitate pentru judetul Gorj, mai ales ca optiunile de vacanta ale romanilor sunt acum preponderent orientate spre turismul intern, iar Gorjul poate fi, prin frumusetile sale, o destinatie atractiva”, se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Prima actiune din cadrul acestui program se adreseaza operatorilor HoReCa, agentiilor de turism, ghizilor de turism, in general, tuturor lucratorilor din industria ospitalitatii. Workshop-ul se va desfasura la Pensiunea “Casa Danielescu” (Loc. Comp. Barsesti, Nr.1), vineri, 24 iulie, ora 10. Participarea este gratuita, pe baza unei simple inscrieri, pana pe 23 iulie, la adresa de email office@acasalabrancusi.ro (nume, firma, telefon, email).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare