ASEBUSS ofera consultanta gratuita companiilor afectate de criza creata de noul coronavirus

 ASEBUSS ofera consultanta gratuita companiilor afectate de criza creata de noul coronavirus
Distribuie sa vada si prietenii tai

Scoala de afaceri ASEBUSS va acorda consultanta gratuita pentru manageri si antreprenori prin reteaua proprie de profesori, traineri si absolventi Executive MBA, in perioada 1 aprilie-15 mai. Valoarea acestei initiative depaseste 100.000 de euro.

Echipa de consultanti implicata ȋn acest proiect reuneste specialisti cu experienta in industrii precum: bancara, telecomunicatii, servicii medicale, publicitate, servicii financiare, vanzari online, servicii juridice etc, fiecare consultant urmand sa lucreze, ȋn medie, patru ore pe saptamana pentru a raspunde cererilor primite.

Suntem constienti de provocarile si dificultatile pe care le ȋntampina majoritatea companiilor. Ȋn mod special cele antreprenoriale au de suferit ȋn aceasta perioada, ȋn care problemele legate de oameni si cele financiare se propaga ȋn lant, afectand clientii, furnizorii, piata de business, ȋn general. Este un moment ȋn care oricine poate sa ajute, trebuie sa o faca, pentru ca, dupa aceasta criza, vom avea cu totii, ȋntr-un fel sau altul, de suferit”, a declarat Ovidiu Dȋmbean-Creta, Rector ASEBUSS.

Domeniile de consultanta care vor fi acoperite cu ajutorul consultantilor voluntari cuprind toate zonele de management si vor putea fi adaptate nevoilor exprimate de companiile interesate. O parte dintre zonele de consultanta care vor fi acoperite sunt identificarea scenariilor de afaceri, identificarea strategiei de resurse umane& managementul costurilor cu resursele umane; restructurarea portofoliului de produse si altele.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare