Aproximativ 30.000 de joburi au fost postate de angajatori in luna aprilie

 Aproximativ 30.000 de joburi au fost postate de angajatori in luna aprilie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aproape 30.000 de joburi noi au fost postate de angajatori pe platforma BestJobs.ro in luna aprilie, in crestere cu 17% fata de martie si cu peste 40% mai multe comparativ cu aceeasi perioada a anului 2020.

Numarul de joburi remote (work from home) continua sa creasca de la o luna la alta, iar in luna aprilie a fost inregistrata o crestere de peste 50% fata de aceeasi luna a anului 2020.

In luna aprilie, candidatii romani au aplicat cel mai mult la joburi din domenii precum vanzari, financiar, IT, Administrativ & Logistica, Inginerie si Constructii, Marketing si BPO.

In ceea ce priveste candidatii, cei mai activi in cautarea unui loc de munca in luna aprilie au fost cei cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani (35%), urmati de cei cu varste cuprinse intre 35 si 44 de ani (21%) si de cei cu varste cuprinse intre 45-54 ani (16%).

BestJobs este una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din Romania, cu peste 4,6 milioane de profesionisti conectati la piata muncii, peste 25.000 de joburi si mii de freelanceri, agenti de recrutare, coachi, mentori, terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare