Aprilia Park anunță Lansarea Celei Mai Lungi Pârtii Artificiale de Ski și Snowboard din România

 Aprilia Park anunță Lansarea Celei Mai Lungi Pârtii Artificiale de Ski și Snowboard din România
Distribuie sa vada si prietenii tai

După investiții semnificative în infrastructura viitorului punct de atracție, Aprilia Park este pregătită să dezvăluie României cea mai impresionantă pârtie artificială de ski și snowboard din țară. Într-un eveniment mult așteptat, programat pentru sâmbătă, 28 octombrie 2023, parcul va deschide oficial porțile pentru iubitorii de sporturi de iarnă și aventurierii dornici de adrenalină.

Cu o suprafață de peste 7000 de metri pătrați, această pârtie artificială de ultimă generație va reprezenta un loc de neegalat pentru experiențe de schi și snowboard în România. Acest proiect grandios a implicat zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de muncă și expertiza a sute de tehnicieni și colaboratori specializați.

Lansarea acestei pârtii marchează un moment istoric în dezvoltarea sporturilor de iarnă din Gorj și din România, dar și a turismului din zonă. Cu trei benzi de tubby slide pentru divertisment adăugate la pârtia principală, Aprilia Park este gata să ofere o experiență captivantă pentru vizitatori de toate vârstele.

În cadrul evenimentului de deschidere, vizitatorii se pot aștepta la o serie de surprize, concursuri și activități. Parcul își propune să ofere o experiență completă și memorabilă pentru toți cei prezenți.

Această inaugurare reprezintă o oportunitate unică de a experimenta sporturile de iarnă într-un mediu modern și sigur, consolidând, în același timp, reputația României ca destinație de luat în calcul de către pasionații de schi și snowboard, atât din țară, cât și din străinătate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare