Aplicatie de informare lansata de Aparegio Gorj

 Aplicatie de informare lansata de Aparegio Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aparegio Gorj a anuntat in cursul zilei de azi, lansarea Informer, o aplicatie gratuita pentru o mai buna informare a clientilor.

Aparegio Gorj SA a ales sa utilizeze aceasta aplicatie de informare a utilizatorilor plecand de la premisa ca exista situatii in care informatia trebuie sa ajunga cat mai rapid la cetateanul beneficiar, spre exemplu in cazul unei opriri neprogramate. De asemenea, in cazul unei interventii programate, clientii Aparegio Gorj SA vor fi notificati prin intermediul INFORMER despre acest lucru si astfel cetatenii vor putea sa isi ia masuri preventive pentru a nu ramane fara apa”, au transmis reprezentantii Aparegio intr-un comunicat de presa.

Astfel, orice beneficiar al serviciilor Aparegio poate fi informat instant prin intermediul aplicatiei mentionate, descarcata pe telefonul mobil sau tableta de catre cei interesati pentru a fi la curent cu toate comunicarile realizate de operatorul de apa/canal.

Aplicatia este gratuita pentru toti utilizatorii si nu necesita autentificare, putand fi descarcata din App Store sau Google Play.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare