Aplicatia Google Pay a devenit disponibila si in Romania

 Aplicatia Google Pay a devenit disponibila si in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aplicatia Google Pay este disponibila de astazi in Romania. Aplicatia este disponibila in prezent in peste 30 de tari in toata lumea.

Pana in prezent, solutia Google Pay era disponibila in tara noastra prin intermediul aplicatiilor de plata ale partenerilor, banci sau operatori de plati electronice. Aplicatia Google Pay va putea fi folosita de toti utilizatorii de telefoane Android din Romania pentru a realiza plati contactless sau online, intr-un mod simplu si sigur„, au declarat reprezentantii Google.

Aplicatia ofera un mod rapid de a plati in magazine si protejeaza datele de plata prin multiple niveluri de securitate. Odata cu lansarea aplicatiei devine disponibil si suportul Google Pay pentru dispozitivele cu sistem de operare Wear OS, plata cu smartwatch-ul fiind mult mai simpla.

Larry Page si Sergey Brin au fondat Google in 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajati la nivel global, oferind o gama larga de produse si platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome si YouTube. In octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mama a Google.

Descarca AICI aplicatia Google Pay.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare