Aplicatia Glovo este disponibila acum si in Targu Jiu

 Aplicatia Glovo este disponibila acum si in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Glovo, aplicatia de servicii de livrare rapida, este disponibila acum si in municipiul Targu Jiu, ajungand la o retea de 31 de localitati acoperite in Romania.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice. In prima faza, locuitorii din Targu Jiu vor avea acces la produsele restaurantului KFC si se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland.

In ultimele luni am incercat sa fim un real sprijin pentru restaurantele partenere din toata tara, prin consultanta in adaptarea meniurilor pentru zona de livrari, dar mai ales prin posibilitatea adoptarii modelului nostru de business Marketplace (livrare cu propriii angajati). In plus, in ultima luna am lansat doua noi functionalitati in aplicatie: utilizatorii pot lasa bacsis curierilor, acestia putand sa-si creasca veniturile lunare, si serviciul Glovo Prime, ce ofera utilizatorilor livrari nelimitate, in baza unui abonament lunar de aproape 30 de lei”, a declarat Victor Racariu, GM Glovo.

Pe parcursul anului, Glovo va incheia parteneriate cu restaurante locale si lanturi nationale, magazine de cosmetice, florarii si supermarketuri din Targu Jiu.

In 2 ani de activitate a Glovo in Romania, au fost comandate peste 16,3 milioane de produse de la cei 1.500 de parteneri activi, restaurantele, supermarketul si curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii in aplicatie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare