Aplicatia BT Pay, integrare cu Google Fit si Apple Health

 Aplicatia BT Pay, integrare cu Google Fit si Apple Health
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aplicatia BT Pay va fi integrata cu aplicatiile de monitorizare a activitatii fizice Google Fit si Apple Health pentru sustinerea unui stil de viata sanatos.

Facem inca un pas mare catre obiectivul nostru de a fi primul super-app de payments si banking din Romania. BT Pay a fost primul wallet single issuer din tara si si-a pastrat pozitia pe podium prin faptul ca am completat periodic aplicatia cu noi facilitati, inclusiv din zone complementare cu bankingul – donatii, oferte si sanatate“, au declarat reprezentantii BT.

Utilizatorii aplicatiei vor avea acces la informatii despre pasii facuti, distanta parcursa si durata activitatii fizice direct din aplicatie, iar BT pregateste campanii personalizate cu beneficii pentru clienti, pe baza acestor date. Primul premiu pentru utilizatorii BT Pay este o asigurare pentru incidente, care impune, printre altele parcurgerea a circa 10.000 de pasi/zi in perioada 5-31 octombrie a.c., ceea ce inseamna 270.000 in total.

1 din 4 clienti folosesc cardul BT inrolat in wallet-uri: banca a ajuns la peste 1 milion de carduri unice digitale, din cele 4 milioane de carduri fizice, care acum sunt active in BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare