APIA: Stadiul depunerii Cererilor Unice de Plata in cadrul Campaniei 2020

 APIA: Stadiul depunerii Cererilor Unice de Plata in cadrul Campaniei 2020
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza printr-un comunicat de presa ca fermierii gorjeni au depus pana in prezent 8.664 cereri pentru plata subventiilor aferente anului 2020, pentru o suprafata de peste 24.583,16 hectare.

La nivel national, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2020, s-au depus un numar total de 422.806 cereri, pentru o suprafata de 2.776.323,58 hectare.

Dintre acestea, au fost inregistrate prin mijloace electronice (telecomunicatii), incepand din data de 6 aprilie 2020, un numar de 284.499 de cereri pentru o suprafata de 2.237.890,64 hectare.

Reamintim ca pentru a respecta prevederile privind distantarea sociala si a preveni raspandirea pe teritoriul Romaniei a epidemiei de Coronavirus, dar si pentru a minimiza pe cat posibil efectele negative asupra activitatilor din sectorul agricol, completarea Cererilor unice de plata se realizeaza pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesand link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistenta.

Documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice catre Centrele judetene/locale APIA de care apartin fermierii.

Campania de depunere a Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 15 iunie 2020, in conformitate cu prevederile OMADR nr. 89/03.04.2020 privind depunerea on-line a cererilor unice de plata aferente anului 2020”, se arata in comunicatul remis la finalul acestei saptamani al celor de la APIA.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare