APIA Gorj a dat startul eliberarii adeverintelor aferente Campaniei 2020

 APIA Gorj a dat startul eliberarii adeverintelor aferente Campaniei 2020
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fermierii care vor sa se imprumute la banci pentru a-si finanta lucrarile curente din agricultura pot solicita adeverinte de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Documentele ii pot ajuta, astfel, sa obtina mai usor banii pe care si-i doresc de la institutiile bancare si non-bancare care au incheiat conventii cu APIA.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza beneficiarii ca incepand de astazi, 15 mai 2020, elibereaza adeverinte fermierilor care intentioneaza sa acceseze credite in vederea finantarii activitatilor curente, de la institutiile bancare si non-bancare care au incheiat conventii cu APIA.

Mai mult, pentru a respecta in continuare regulile de distantare sociala si pentru a proteja sanatatea personalului propriu si a beneficiarilor, fermierii au posibilitatea de a solicita Agentiei eliberarea adeverintelor prin mijloace electronice. De asemenea, cu acordul fermierului, APIA transmite direct, prin mijloace electronice, institutiilor bancare si non-bancare adeverintele eliberate.

La nivelul APIA  – Centrul judetean Gorj, pana in prezent, s-au depus 13527 de cereri pentru o suprafata de 46246,98 hectare.

Campania de depunere a Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 15 iunie 2020, in conformitate cu prevederile OMADR nr.89/ 03.04.2020 privind depunerea on-line a cererilor unice de plata aferente anului 2020.

Completarea Cererilor unice de plata se realizeaza pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesand link-ul aplicatiei IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amanuntita a utilizarii aplicatiei se gaseste in ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistenta.

Documentele care se ataseaza la dosarul Cererii unice de plata sau la modificarile aduse acesteia (copie CI/BI/pasaport/certificatul de inregistrare la ONRC/certificatul de inregistrare fiscala, dovada cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice catre Centrele judetene/locale APIA de care apartin fermierii”, se arata in comunicatul celor de la APIA Gorj.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare