Aparatura pentru Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti

 Aparatura pentru Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti
Distribuie sa vada si prietenii tai

La Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti, desemnat sa se ocupe de tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, au fost puse la dispozitie, prin intermediul DSP Gorj, doua aparate de ventilatie. Spitalul din Targu Carbunesti avea in dotare trei aparate de ventilat.

Au venit prin DSP doua aparate de venitlatie. Momentan, avem ce ne trebuie. Am  mai cerut medicamente pentru tratament. Consumul depinde si de numarul de pacienti pe care o sa-l avem.

(…) Deocamdata, situatia este stabila la spitalul din Carbunesti. Avem pacienti putini. Nu toti ajung la noi. Nu noi decidem cine ajunge la noi la unitatea medicala. Ce primim intra pe tratament si se aplica procedurile adoptate pana acum. Sunt pe tratament toti cei trei pacienti si unul chiar poate fi externat, daca vor fi indeplinite conditiile. Adica, trebuie sa avem doua rezultate negative la probele recoltate Asteptam rezultatul la prima proba si, daca este negativ, vom recolta pentru al doilea test. Ne dorim sa vindecam toti pacientii pe care ii primim si sa avem cat mai putini“, a declarat managerul Constantin Tirziu.

Opt pacienti infectati cu COVID-19 sunt internati la Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti, toti cu simptome usoare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare