Aparatura noua si medici specialisti noi la Spitalul din Rovinari

 Aparatura noua si medici specialisti noi la Spitalul din Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Aparatura medicala de ultima generatie, in valoare de circa 200.000 de euro, a ajuns la Spitalul Orasenesc „Sfantul Stefan” din Rovinari. Investitia a fost realizata in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

Spitalul Sfantul Stefan” din Rovinari a fost dotat cu mai multe echipamente medicale de ultima generatie, in plus, luna viitoare, la unitatea spitaliceasca vor ajunge un computer tomograf si un RMN, in valoare de aproximativ 4,9 milioane de lei, dar si aparatura pentru medicina de urgenta in valoare de 1,2 milioane de lei.

(…) Sectia medicina interna a fost dotata cu un ecograf multidisciplinar cu 3 sonde cu ajutorul caruia se pot face ecografii abdominale, cardiace si vasculare, un electrocardiograf cu 6 canale, un monitor functii vitale si un defibrilator mixt (manual si automat). La sectia Radiologie a fost achizitionat un aparat de digitalizarea a radiografiilor, astfel ca pacientii vor primi rezulatatele in format digital. La sectia gastroenterologie din cadrul Ambulatoriului spitalului pot fi efectuate colonoscopii, endoscopii si ecografii abdominale performante. (…)”, a declarat primarul Robert Filip pe un site de socializare.

De asemenea, la spitalul din Rovinari au ajuns si 7 medici noi, iar in cel mai scurt timp echipa va fi completata cu inca alti 4.

Proiectul de finantare pentru dotarea Spitalului „Sfantul Stefan” este implementat in proportie de aproximativ 80%.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare