Aparatura noua pentru un spital din judetul Gorj

 Aparatura noua pentru un spital din judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Spitalul Orasenesc din Bumbesti-Jiu va beneficia de echipamente medicale si aparatura de specialitate.

Aparatura si echipamentele vor fi furnizate in cadrul proiectului „Consolidarea capacitatii Spitalului Orasenesc Dr. Gheorghe Constantinescu Bumbesti-Jiu in gestionarea crizei COVID-19”. Este vorba de un proiect care este sustinut cu fonduri europene, valoarea estimata a achizitiei fiind de peste 3,3 milioane RON.

Prin incheierea acordului-cadru privind furnizarea de aparatura medicala, spitalul urmareste inlocuirea aparaturii medicale care prezinta un grad ridicat de uzura fizica si morala, cat si dotarea cu aparatura medicala de noua generatie care este absolut necesara pentru efectuarea interventiilor cu asigurarea celui mai inalt grad de calitate al serviciilor medicale. Achizitia de echipamente protectie medicala si echipamente pentru decontaminare va asigura un nivel ridicat al calitatii actului medical prin acordarea de servicii medicale de inalta protectie pacientilor suspecti/confirmati cu COVID-19”, se arata in documentatie.

Si SJU Targu Jiu, precum si DGASPC Gorj au apelat la fonduri europene pentru cumpararea de materiale de protectie si dezinfectanti sau aparatura destinata sectiilor ATI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare