Aparatura medicala noua pentru Spitalul Orasenesc Novaci

 Aparatura medicala noua pentru Spitalul Orasenesc Novaci
Distribuie sa vada si prietenii tai

In baza unui contract de achizitie publica, Spitalul Orasenesc Novaci va beneficia de aparatura medicala de 2 milioane de lei.

Cel mai important echipament este un tomograf computerizat, spitalul urmand sa mai achizitioneze si un aparat Real Time PCR pentru diagnosticare COVID-19, o combina frigorifica tip banca de sange – plasma si un frigider mortuar.

Contract de achizitie publica pentru furnizare aparatura medicala (echipamente medicale, dispozitive) „Lot nr. 1 Tomograf computerizat (Computer tomograf cu achizitie de minim 64 SLICE-URI)”; „Lot nr. 2 Aparat Real Time PCR pentru diagnosticare Covid-19”; „Lot nr. 3 Combina frigorifica tip banca de sange – plasma”; „Lot nr. 4 Frigider mortuar 2 locuri” (dupa caz), inclusiv operatiuni accesorii de transport, manipulare, instalare, teste de acceptanta/probe functionale, instruire/formare utilizatori, suport tehnic constand in asistenta tehnica la vanzare si post-vanzare, operatiuni de service/mentenanta preventiva si corectiva in perioada de garantie, necesar pentru cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare generate de virusul COVID-19 in cadrul Spitalului Orasenesc Novaci”, au comunicat reprezentantii Spitalului Novaci.

Spitalul organizeaza licitatie pentru aceste achizitii si termenul limita pentru depunerea ofertelor este 16 august 2022.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare