Angajari la fabricile din Rovinari

 Angajari la fabricile din Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Fabricile din Rovinari vor sa angajeze aproximativ 700 de persoane pana la finalul anului, a declarat primarul Robert Filip.

Numai fabrica Autoliv are nevoie de cel putin 500 de persoane, pana la sfarsitul anului in curs. Sunt locuri disponibile atat la TESA, cat si in productie, in functie de pregatirea profesionala a fiecarei persoane in parte. Viitorii angajati vor beneficia de transport gratuit catre si de la locul de munca.

In momentul de fata, cand situatia este extrem de grea in toata tara, si in Gorj au fost disponibilizati oameni si au fost trimisi acasa, la Rovinari, in momentul de fata, se recruteaza oameni ca, pana la sfarsitul anului, sa fie angajati intre 500 si 700 de oameni. Cine vrea, din Targu Jiu, din zonele limitrofe, se creeaza noi trasee. Sa mearga sa depuna CV-urile la centrul de recrutare si vor obtine un loc de munca la grupul Autoliv. Sunt si locuri la TESA si pe linia de productie, in functie de pregatirea pe care o au oamenii”, a afirmat Filip.

Primarul din Rovinari a mai spus ca pe viitor vor mai fi construite inca doua firme care vor angaja alte cateva sute de oameni: „La celelalte investitii, la una dintre fabrici se lucreaza la locatie. Pentru cealalta fabrica de productie, asteptam discutii sa dea drumul la licitatii cei de la CEO, sa nu mai blocheze activitatea si vom reusi sa obtinem inca 500 de locuri in urmatorul an de zile, cu 40 de milioane de euro investitii”.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare