Angajăm PREPARATOR FAST-FOOD!

 Angajăm PREPARATOR FAST-FOOD!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Suntem în căutarea unui preparator de produse fast-food entuziast și dornic să se alăture echipei noastre din Târgu-Jiu. Dacă ești o persoană plină de energie și dornică să înveți, te încurajăm să aplici la poziția de preparator de produse fast-food în cadrul companiei noastre.

La noi, responsabilitățile tale vor include pregătirea ingredientelor, asamblarea produselor, pregătirea comenzilor și menținerea curățeniei în bucătărie. Căutăm un candidat ideal care să fie responsabil și capabil să lucreze într-un mediu rapid și dinamic.

Deși experiența anterioară în industria alimentară este preferabilă, nu este obligatorie. Mai important este să ai abilitatea de a lucra într-un mediu agitat și să poți menține un ritm rapid de lucru. Totodată, capacitatea de a lucra în echipă și de a comunica eficient sunt de asemenea calități căutate în candidați. Este necesară disponibilitatea de a lucra în schimburi.

Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție în format Europass la adresa de e-mail: purezmesness@gmail.com. Pentru mai multe informații, poți să ne contactezi la numărul de telefon 0723650724.

Îți mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să primim cererea ta de angajare!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare