ANAF pune la dispozitia IMM-urilor, online, cele mai importante documente

 ANAF pune la dispozitia IMM-urilor, online, cele mai importante documente
Distribuie sa vada si prietenii tai

ANAF pune online, la dispozitia IMM-urilor, cele mai importante documente contabile, precum certificatul fiscal, cazierul fiscal, vectorul fiscal, bilantul anual si semestrial, fisa rol completa, sau altele.

Intreprinderile mici si mijlocii din Romania pot obtine, incepand de astazi, certificatul fiscal, cazierul fiscal sau alte documente disponibile in sistemul ANAF printr-un sigur „click”, printr-un sistem self-service dezvoltat de o companie integrata de tehnologie.

In urma demersurilor de modernizare si digitalizare ale autoritatilor statului, IMM-urile din Romania pot obtine acum certificatul fiscal, cazierul fiscal, vectorul fiscal, bilantul anual si semestrial (depuse in ultimii 5 ani), fisa rol completa, sau alte documente disponibile in sistemul ANAF printr-un sigur „click” in cadrul unui sistem self-service dezvoltat de Keez, o firma integrata de tehnologie si servicii complete de contabilitate pentru IMM-uri. Pana acum, pentru a intra in posesia acestor documente, antreprenorii solicitau fizic autoritatilor, sau pe email/telefon contabilului (sau firmei de contabilitate), obtinerea acestor documente. O alta modalitate, folosita insa de foarte putini antreprenori, era utilizarea semnaturii electronice in sistemul „Spatiu Privat Virtual”„, au declarat reprezentantii Keez.

Keez este o firma de servicii de contabilitate complete (contabilitate financiara, balanta, registre contabile obligatorii, bilant, realizare si depunere lunara a declaratiilor pentru taxe si impozite firma, respectiv inregistrarea documentelor de salarizare catre ITM si Revisal) realizate de experti contabili autorizati CECCAR.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare