ANAF: Impozite si contributii pot fi platite online, cu cardul

 ANAF: Impozite si contributii pot fi platite online, cu cardul
Distribuie sa vada si prietenii tai

Persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual pot face plata obligatiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul.ro, solutie care permite achitarea a multor impozite si contributii ANAF.

Aceasta facilitate este operationala din 11 iunie 2020, primele plati fiind deja efectuate de contribuabili. Plata a fost introdusa pentru toate tipurile de creante fiscale care se pot plati cu cardul prin Sistemul National Electronic de Plati, iar instructiunile pentru utilizarea acestui serviciu sunt disponibile pe site-ul institutiei, la urmatorul link: Instructiuni„, se mentioneaza in comunicatul ANAF.

Ghiseul.ro reprezinta solutia online pentru digitalizarea modalitatilor de plata a taxelor si impozitelor, iar SPV este un serviciu oferit de ANAF persoanelor fizice si juridice cu scopul de a asigura comunicarea online pentru indeplinirea obligatiilor fiscale.

Pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei recomanda tuturor cetatenilor sa utilizeze aceste sisteme electronice, al caror scop este de a facilita procedurile de plata si de a elimina deplasarile la sediile ANAF.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare