AJOFM Gorj organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca

 AJOFM Gorj organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca
Distribuie sa vada si prietenii tai

In vederea cresterii gradului de ocupare a fortei de munca in randul persoanelor in cautarea unui loc de munca, AJOFM Gorj organizeaza maine, 20 mai, incepand cu ora 10:00, „Bursa Generala a Locurilor de Munca”.

Dupa doi ani de pandemie, reluam traditia organizarii actiunilor de tip Bursa locurilor de munca. vineri, 20 mai, de la ora 10, in Campusul studentesc al UCB, din Debarcader, organizam “Bursa Generala a Locurilor de Munca”. Asteptam atat angajatorii care ofera locuri de munca, cat si somerii si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sa participe pentru ca au posibilitatea sa stea fata in fata pentru a discuta, a negocia, a stabili un interviu sau pentru a participa la o proba de lucru”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Peste 50 de angajatori din Gorj si-au confirmat prezenta la acest eveniment. Acestia ofera peste 700 de locuri de munca gorjenilor interesati de un job. Se cauta, in mare parte, muncitori necalificati, electricieni, zidari, agenti de vanzari ori lacatusi mecanici. 45 de job-uri sunt destinate celor cu studii superioare.

Reamintim ca, atat persoanele aflate in cautarea unui loc de munca ce se angajeaza cu norma intreaga in perioada in care sunt inregistrati la AJOFM Gorj, cat si angajatorii care au locuri de munca disponibile, pot beneficia de sprijin financiar oferit in conditiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Angajatorii care au locuri de munca vacante sunt rugati sa participe la aceasta actiune. Informatii suplimentare se obtin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Targu Jiu”, au mai transmis reprezentantii AJFM Gorj intr-un comunicat de presa.

Participarea la eveniment este gratuita.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare