AJOFM Gorj anunta sute de locuri de munca pentru gorjeni, in strainatate

 AJOFM Gorj anunta sute de locuri de munca pentru gorjeni, in strainatate
Distribuie sa vada si prietenii tai

AJOFM Gorj anunta persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de munca in strainatate ca in aceasta perioada, prin serviciul EURES, sunt disponibile 397 locuri de munca in tarile Spatiului Economic European.

Danemarca ofera 300 locuri de munca ca si culegatori de mazare in Danemarca si la punctul de lucru din Portugalia. Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa. Un angajat mediu ajunge la salariul de 1000-1500 de euro brut/luna in Portugalia si 2000-2500 euro brut/luna in Danemarca. Se acorda avans saptamanal. Contractele de munca sunt pe perioada sezoniera iar durata lor este martie-mai 2021 pentru Portugalia si iunie-septembrie 2021 pentru Danemarca. Nu se solicita cunostinte de limba engleza. Malta ofera pentru cetatenii romani 25 locuri de munca in meseriile: mecanic naval si tehnician de proces. Se cere calificare in domeniu si cunostinte de limba engleza. Salariul oferit este de 14 euro brut/ora, in functie de calificare si experienta profesionala. Pentru ocupatia de tehnician de proces se ofera un salariu intre 20.000 euro – 24.000 euro/an.

Norvegia ofera 60 locuri de munca in meseriile de zidar/faiantar, tinichigiu auto, vopsitor auto, mecanic auto (pentru camioane si autobuze, vehicule usoare sau semiremorca), dezosator, macelar, dar si medic generalist/specialist si dentist.

Salariul variaza in functie de meseria pentru care se opteaza, si este de 20-24 euro brut pe ora.  Pentru medici se ofera un salariu de 57.700-72.100 euro brut/an.

Germania ofera cetatenilor romani locuri vacante in domeniile: sofer camion si operator masina de indoit. Pentru meseria de sofer camion se ofera un salariu de 2900 euro brut/luna, pentru operator masina se ofera 14 euro brut/ora. Persoanele interesate pentru a lucra in Germania trebuie sa aiba cunostinte de limba germane. In Polonia se cauta fierari betonisti, zidari si dulgheri, pentru un salariu de 23 zloti polonezi brut/ora iar in Spania dogar, pentru un salariu de 1500 euro/luna”, au transmis oficialii AJOFM Gorj.

Persoanele care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, Str. Lt. Col. D. Petrescu, Nr. 11, Telefon 0253 211 568.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare