AGROFERM aduce in Gorj cele mai bune marci de UTILAJE pentru AGRICULTURA

 AGROFERM aduce in Gorj cele mai bune marci de UTILAJE pentru AGRICULTURA
Distribuie sa vada si prietenii tai

AGROFERM a deschis acum 18 ani primul magazin cu utilaje de gradina si padure din Gorj. Tot noi am fost primii distribuitori din tara ai marcilor OLEO-MAC si EFCO. Pe parcursul anilor, magazinul si-a diversificat gama de produse adaugand in portofoliul de brand-uri si alte marci importante de utilaje pentru agricultura precum BCS, HONDA, BRIGGS&STRATTON, ROTKT, O-MAC, AGT, ENERGO, etc.

Astazi clientii pot achizitiona, utilaje de cea mai buna calitate, atat din magazinul fizic al societatii, situat in Str. 9 MAI, NR. 50, Targu-Jiu, Gorj, Romania, cat si prin intermediul magazinului online.

Puteti cumpara…

Pentru categoria Agricultura, puteti gasi pe site-ul Agroferm utilaje pentru prelucrarea solului (freze, retroescavatoare), dar si tractoare si utilaje agricole.

Daca sunteti interesat de Legumicultura, puteti opta pentru Cutite cultivatoare, Cutite freza, Cutite plug, Cutite tocatoare vegetatie sau Discuri.

Pentru Viticultura Si Pomicultura, Agroferm va ofera o gama larga de Stivuitoare si cupe hidraulice, Tocatoare vegetatie, Utilaje de erbicidat, Utilaje cu acumulatori, Motoferastraie, Foreze si Tocatoare crengi.

In sprijinul celor care au ca domeniu de activitate Zootehnia, Agroferm vine cu: Motocositori si Motocultivatoare, Motocositori De Umăr, Motocositori Pe Roti, Motocultivatoare, dar si cu Accesorii Si Consumabile.

Tot aici puteti gasi si utilaje necesare pentru Întreținerea Spațiilor Verzi , cum ar fi Masini si tractoare de gazon, Roboti gazon, Roboti piscina, Suflante, Scule de mana, Accesorii si consumabile si Freze zăpadă.

Transportul produselor se poate face prin Urgent-Cargus sau cu masinile proprii. La comenzi de peste 500 lei transportul este gratuit in limita a 15 km de sediul Urgent-Cargus. La distante de peste 15 km se percepe o taxa de 1,00lei/km cu TVA. Pentru comenzi speciale transportul este negociabil.

Agroferm ofera garantie de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice, la toate produsele comercializate.

Apelati cu incredere la service-ul Agroferm, atunci cand aveti probleme cu utilajele!

Ne oferim serviciile atat pentru utilajele comercializate de catre noi, cat si produse achizitionate din alte magazine. Prin personalul specializat asiguram service in garantie si post garantie pentru toata gama de utilaje si motoare existente pe piata.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare